Нежната половинка на вратаря на Лески Николета Лозанова го дари 

...
Нежната половинка на вратаря на Лески Николета Лозанова го дари 
Коментари Харесай

Голяма радост споходи Николета Лозанова и Ники М

Нежната половинка на вратаря на „ Лески ” Николета Лозанова го дари  с девойка през днешния ден. Дъщеричката на Николай Михайлов се е пръкнала на 10 март. А  първи хубавата вест оповестиха от синия клуб, където са съотборниците на Николай Михайлов.

Мъничето се е появило на бял сват с съвършени ограничения за момиченце. Според информацията дребната девойка тежи три  кг и е с дължина 51 см. Според първите данни бебето ще бъде кръстено Борислава в чест на дядо си Боби. Който също преди години бе фамозен вратар.

За двойката Николета и Ники това е първото им общо дете, само че за майката тя е втора по ред дъщеря, до момента в който за футболиста е първородна. Той няма друго отроче до в този момент.Може би за това е избрал да я кръсти на баща си и да увековечи името му.

Въпреки, че Николета през днешния ден го е дарила с дъщеря Ники Михайлов е с тима си  за мача на „ Левски ” с Крумовград. Макар, че вратарят ще е на аварийна пейка въпреки всичко е решил да поддържа тима си, а не да участва на самото раждане.

Честито на щастливото семейство и родителите им!

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР